BURGERPARTIJ WIL SPEL ZONDER GRENZEN IN OOSTENDE

PRO-actief Oostende staat inmiddels bekend als een partij die niet schuw is voor de wind van voor. Ook nu komt de burgerpartij met een opmerkelijke voorstel gericht aan het stadsbestuur. Voorzitter Wyffels René vraagt het stadsbestuur om “Spel Zonder Grenzen” naar Oostende te brengen.

Het dateert van 1971 dat dit sportevenement van wereldformaat in Oostende zijn optreden had. Het is dus tijd, dat wij durven nadenken om dit format terug naar Oostende te halen”.

Oostende met schepen Bart Plasschaert bevoegd voor sport levert schitterend werk. De schepen wil van Oostende een echte sportstad maken. De stad steunt hiervoor tal van sport organisaties, wat onze badstad weliswaar uniek maakt.

Een driedaags sportevenement van wereldformaat zoals “Spel Zonder Grenzen” zou een meerwaarde zijn voor onze stad. Om dit te realiseren verwachten wij dan ook van het stadsbestuur dat er interesse getoond wordt en dit kan best door de organisator te willen aanspreken”. Aldus: Wyffels René

Onze redactie ging even bij de Oostendenaars op straat luisteren. Opmerkelijk kregen wij van de talrijke bevraagden positieve reacties. “Dit voorstel komt van PRO-actief zeker? Ja dat is een echte burgerpartij met voeling voor de mensen in onze stad”.

Het stadsbestuur wou voorlopig niet reageren. Maar de burgerpartij beloofde, om het voorstel te laten agenderen op de komende gemeenteraad van 26 juni 2023. Het moet niet altijd kritisch zijn dat wij uit de hoek komen. Het mag ook eens positief zijn met een voorstel, luidt het bij de burgerpartij.


Wij vragen het aan onze lezers:

Spel zonder grenzen naar Oostende halen ?

View Results

Loading ... Loading ...
▼ Like & Share ▼

You cannot copy content of this page